Allround schilderbedrijf | Onze Technieken

De Jong Schildersbedrijf is een schildersbedrijf met veel ervaring en gespecialiseerd in het schilderen van woningen, kantoren en bedrijven, zowel binnen als buiten. Regelmatig worden alleen schilderwerkzaamheden gelinkt aan een schildersbedrijf. De Jong Schildersbedrijf is echter een allround schildersbedrijf. Ons doel is een totaaloplossing te bieden voor het onderhoud aan uw object. Om deze kwaliteit te kunnen leveren aan onze klanten werken wij met een aantal technieken. Op deze pagina lees je meer informatie over deze technieken.

schildersborstels voor verschillende technieken | De Jong schildersbedrijf

meer dan een schildersbedrijf

Wij zijn regelmatig betrokken als uitvoerder of adviseur bij nieuwbouw, restauratie en onderhoudswerkzaamheden. De Jong Schildersbedrijf heeft al meerdere mooie projecten mogen uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring zijn we bekend met zowel de moderne als klassieke technieken. Dit kan bijvoorbeeld zijn het spuiten van latex op gladde ondergronden of het verven op de traditionele manier met sauzen. Maar we zijn ook in te schakelen voor de reparatie van houtrot en diverse timmerwerken. Daarnaast werken wij ook met duurzame producten, omdat we hoge eisen willen stellen aan de voorwaarden van perfect schilderwerk.

Als schilderbedrijf proberen we ons te onderscheiden door onze kwaliteit en service. Wij streven naar een eindresultaat waar we zelf trost op kunnen zijn en waar u als klant tevreden mee bent.

Bekijk hieronder met welke andere technieken wij werken.

Bekijk ook onze andere technieken:

Contactgegevens

De Jong Schildersbedrijf

Schansenburg 5

2405 AW Alphen aan den Rijn

 

KvK: 27328022

Op de kaart

"De beste schilder van Alphen"