Projecten

Zoals Emiel de Jong een professionele schilder is die werkt met uitsluitend professionele mensen, zo bent u een professionele opdrachtgever die behoefte heeft aan een dynamische organisatie. Een organisatie waar men begrijpt dat het stellen van hoge eisen aan kwaliteit, milieu, planning en flexibiliteit de voorwaarden zijn van perfect onderhoudsschilderwerk.

De Projectschilders van Emiel de Jong is meer dan een dynamische organisatie die aan al uw hoge eisen voldoet. De Projectschilders is een goed op elkaar ingespeeld team, bestaande uit vakbekwame professionals op maat met de juiste ervaring.

Het team van de Projectschilders laat zich naar uw wens op maat snijden voor uw specifieke opdracht, in zowel de publieke als in de private sector.

Uiteraard zijn de teamleden van de Projectschilders niet los te zien van Emiel de Jong en zijn bedrijf: dezelfde mensen, dezelfde Emiel de Jong, maar op maat leverbaar voor opdrachtgevers die perfectie eisen.

De projectschilder voor uw vve

Als bestuurder van een Vereniging Van Eigenaren bent u wettelijk verplicht middelen te reserveren voor toekomstig onderhoud, onderhoudsplannen in kaart te brengen, een deugdelijke financiële planning te maken, tijdig uw leden te informeren en uiteraard het zorgvuldig uitvoeren van al deze plannen.

Het team van Projectschilders kan u daarbij ter zijde staan en veel werk uit handen nemen. Samen met u maken wij een plan en leveren wij tijdig een overzicht van een mogelijke planning. Hierdoor weten u en uw leden altijd wat de VVE te wachten staat aan onderhoudsplanning en toekomstige kosten.

Bekijk ook onze andere technieken:

Contactgegevens

De Jong Schildersbedrijf

Schansenburg 5

2405 AW Alphen aan den Rijn

 

KvK: 27328022

Op de kaart

"De beste schilder van Alphen"