slider3

Houtrot repareren

Door onvoldoende onderhoud aan het houtwerk van uw woning of bedrijfspand kan houtrot ontstaan. Door voldoende en regelmatig onderhoud kan houtrot worden voorkomen. Denk hierbij aan het periodiek controleren van de kitranden en het houtwerk op scheuren en beschadigingen.

 

Houtrot reparatie

Wanneer het preventieve onderhoud onvoldoende is geweest en houtrot is ontstaan, is het zaak de houtrot aan te pakken, te isoleren en de houtrot reparatie zo spoedig mogelijk te laten uitvoeren. De rotte delen van het houtwerk dienen vervangen te worden door nieuw vers hout, waarna dit verder behandeld kan worden. De Jong Schildersbedrijf beoordeelt uw houtwerk op kwaliteit en bepaald in overleg met u in hoeverre de houtrot moet worden aangepakt.

Tevens monteert De Jong Schildersbedrijf bij het aanpakken en voorkomen van houtrot zogenaamde neuslatten, dit is een houten lat waarmee het raam gemonterd is. Dit in plaats van bestaande oude ventilatie glaslatten. Dit voorkomt vocht onder de liggende glaslat en zorgt voor een betere ventilatie.

Wilt u meer informatie over het repareren van houtrot, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook onze andere technieken:

Sauswerk
Buitenschilderwerk
Binnenschilderwerk
Latex spuiten
Glasvliesbehang
Stuc en sierpleister
Timmerwerk

Online marketing