reparatie werkzaamheden

Houtrot repareren

De Jong Schildersbedrijf helpt u bij het repareren van uw houtrot. Houtrot in bijvoorbeeld uw kozijnen hoeft niet te betekenen dat uw hout is afgeschreven. Wij repareren het zo dat uw hout nog jarenlang mee kan.

Houtrot reparatie en periodieke controle

Door onvoldoende onderhoud aan het houtwerk van uw woning of bedrijfspand kan houtrot ontstaan. Door voldoende en regelmatig onderhoud kan houtrot worden voorkomen. Denk hierbij aan het periodiek controleren van de kitranden en het houtwerk op scheuren en beschadigingen. Wanneer het preventieve onderhoud onvoldoende is geweest en houtrot is ontstaan, is het hoogtijd voor houtrot reparatie.

Na het ontstaan van houtrot, moet u zo snel mogelijk houtrout aanpakken om erger te voorkomen. Daarvoor kunt u De Jong Schildersbedrijf inschakelen. Wij beoordelen uw houtwerk op kwaliteit en bepalen in overleg met u in hoeverre de houtrout aangepakt moet worden.

We bekijken welke rotte delen van het houtwerk vervangen dienen te worden door nieuw vers hout. Door onze houtrot reparatie zorgen we ervoor dat al het houtrot weg is en dat het zich niet verder gaat verspreiden.

Tevens monteert De Jong Schildersbedrijf bij het aanpakken en voorkomen van houtrot zogenaamde neuslatten, dit is een houten lat waarmee het raam gemonteerd is. Dit in plaats van bestaande oude ventilatie glaslatten. Dit voorkomt vocht onder de liggende glaslat en zorgt voor een betere ventilatie.

Wilt u meer informatie over het repareren van houtrot, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Contact Offerte

De Jong Schildersbedrijf: meer dan houtrot reparatie

Naast houtrot reparatie voert De Jong Schildersbedrijf nog veel meer werkzaamheden uit. Wij zijn u van dienst het onderhoud van uw gebouw(en). Wij gebruiken zowel klassieke als moderne technieken, van spachtelputz tot sauswerk en van glasvliesbehang tot stuc en sierpleister. Bekijk ons portfolio voor een indruk.

Bekijk voor meer informatie over onze technieken ook onderstaande pagina’s:

Sauswerk
Buitenschilderwerk
Binnenschilderwerk
Latex spuiten
Glasvliesbehang
Stuc en sierpleister
Timmerwerk

Online marketing