Schilders gevraagd

Schilders gevraagdMeer en meer zien mensen het belang in van hoge kwaliteit schilderwerk. Er worden dan ook steeds vaker schilders gevraagd voor het schilderwerk in en rond het huis. De experts van De Jong Schildersbedrijf kunnen deze ontwikkeling niet genoeg aanmoedigen. Niet alleen wordt de levensduur van uw kozijnen, deuren en muren aanzienlijk verlengd door gedegen schilderwerk. Het blijft ook jarenlang mooi. Hierdoor heeft u jarenlang plezier, terwijl u zichzelf een hoop extra tijd en geld bespaart. Schilders gevraagd? Neem dan contact op met De Jong Schildersbedrijf via onderstaande button.

Uitstekende bescherming

Uw schilderwerk moet er natuurlijk goed uitzien, maar belangrijker nog: het moet bescherming bieden. Kozijnen, deuren en muren die niet goed geschilderd zijn gaan aanzienlijk minder lang mee en kunnen een hoop ellende opleveren zoals houtrot. Als u zich deze ellende wilt besparen kunt u het beste in zee gaan met een expert. De Jong Schildersbedrijf levert schilderwerk op maat, zodat u nog jarenlang kunt genieten van goed beschermd houtwerk dat er bovendien goed uitziet. Of het nu gaat om binnen of buiten schilderwerk, sauswerk of pleisterwerk: De Jong Schildersbedrijf is uw expert. Schilders gevraagd?
Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Ook voor alle houtrot reparatie

Wellicht is het al te laat en heeft de houtrot al ingezet. Door onvoldoende onderhoud, of slecht schilderwerk in het verleden kan houtrot gemakkelijk optreden. Wanneer de houtrot is ingetreden is het van belang om de houtrot zo snel mogelijk te laten isoleren en aan te pakken. Op die manier kan de schade worden beperkt en kan uw houtwerk het meest efficiënt worden gerepareerd. De Jong Schildersbedrijf is ook graag uw expert voor alle houtrot reparatie. Bent u benieuwd wat De Jong Schildersbedrijf voor u kan betekenen op het gebied van houtrot? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen kunt u natuurlijk telefonisch bij ons terecht.

Bekijk ook onze andere technieken:

Contactgegevens

De Jong Schildersbedrijf

Schansenburg 5

2405 AW Alphen aan den Rijn

 

KvK: 27328022

Op de kaart

"De beste schilder van Alphen"