Latex spuiten

Het spuiten van latex op gladde ondergronden zoals stucwerk, plafonds en plafondplaten, beton of zelfs damwandprofielplaten is een absolute vereiste voor een glad resultaat. U mag van ons verwachten dat wij,  dankzij het gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van latex spuiten, deze streeploos kunnen aanbrengen op iedere ondergrond. Bekijk hier de voor- en nadelen van latex spuiten en of deze techniek geschikt is voor uw situatie.

Vraag kosteloos een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

latex spuiten

Airless latex spuiten

Dankzij de airless spuit kan de latex onder hoge druk op de ondergrond worden aangebracht. Het resultaat van latexspuiten is glad en zonder ook maar ergens een streep of spoor. Als perfectie voor u zichtbaar moet zijn in de kleinste details, verkiest u de airless spuit boven de kwasten en rollers.

Voordat met latexspuiten kan worden begonnen, moeten alle oppervlakten die niet worden bewerkt, grondig worden afgeplakt. Houd hier rekening mee als u kiest voor latexspuiten, deze werkzaamheden worden natuurlijk ook door De Jong Schildersbedrijf uitgevoerd. Eventuele sierlijsten kunnen uiteraard direct worden gespoten in dezelfde of een contrasterende kleur.

Vraag kosteloos een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Bekijk ook onze andere technieken:

Contactgegevens

De Jong Schildersbedrijf

Schansenburg 5

2405 AW Alphen aan den Rijn

 

KvK: 27328022

Op de kaart

“De beste schilder van Alphen”