Huis laten schilderen

Een huis laten schilderen door een schilder voorkomt houtrot en verzekerd u van langdurig plezier. Schakel een schilder in met vakmanschap en professionaliteit die verstand heeft van alles wat bij schilderen komt kijken. Maak kennis met De Jong Schildersbedrijf uit Alphen aan den Rijn.

U kunt bij ons terecht voor schilderwerk en onderhoudswerkzaamheden als houtrot reparatie, timmerwerk en andere klussen.

Bel direct via: 06-41113606.

Schilderwerk laten uitvoeren

Een huis laten schilderen scheelt u tijd en fysiek veel moeite. Een huis schilderen is namelijk niet even een klus dat zo is uitgevoerd, voor goed schilderwerk waar u lang van kunt genieten is tijd nemen noodzakelijk.

Een schilder weet wat voor behandeling uw hout of ander materiaal nodig heeft.

Het is van essentieel belang dat het schilderen op een professionele manier gebeurd. Hiermee wordt onherstelbare schade en houtrot voorkomen. Laat uw schilderwerk dan ook altijd uitvoeren door een vakschilder!

Airless latex spuiten

Schilderen betekent niet in alle gevallen dat er met de kwast gewerkt zal worden. Er bestaat ook een techniek als airless spuit.

De voordelen van de airless spuit voor u op een rijtje:

  • Het is sneller dan met een kwast of roller.
  • Het is aan te brengen op moeilijk bereikbare plekken zoals plafonds en kleine hoeken.
  • De Jong Schildersbedrijf plakt het te bespuiten gedeelte nauwkeurig af.

Airless latex spuiten

Dankzij de airless spuit kan de latex onder hoge druk op de ondergrond worden aangebracht. Het resultaat van latexspuiten is glad en zonder ook maar ergens een streep of spoor. Als perfectie voor u zichtbaar moet zijn in de kleinste details, verkiest u de airless spuit boven de kwasten en rollers.

Voordat met latexspuiten kan worden begonnen, moeten alle oppervlakten die niet worden bewerkt, grondig worden afgeplakt. Houd hier rekening mee als u kiest voor latexspuiten, deze werkzaamheden worden natuurlijk ook door De Jong Schildersbedrijf uitgevoerd. Eventuele sierlijsten kunnen uiteraard direct worden gespoten in dezelfde of een contrasterende kleur.

Bekijk ook onze andere technieken:

Contactgegevens

De Jong Schildersbedrijf

Schansenburg 5

2405 AW Alphen aan den Rijn

 

KvK: 27328022

Op de kaart

"De beste schilder van Alphen"