latex verf

Buitenkant huis schilderen

Denkt u erover om de buitenkant van uw huis te laten schilderen? Uw huis of pand moet er mooi uitzien. Fraai afgewerkte kozijnen, muren en buitenmeubilair zijn daarvoor van groot belang.

Buitenkant huis schilderen

 

Wellicht nog belangrijker echter is de bescherming van uw huis tegen bijvoorbeeld houtrot en weersomstandigheden. Als u de buitenkant van uw huis wilt schilderen is het daarom dan ook verstandig om met een specialist in zee te gaan.

Zo weet u zeker dat uw huis of pand goed beschermd is. De Jong Schildersbedrijf is uw specialist als u de buitenkant van uw huis wilt schilderen. De Jong Schildersbedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn, centraal tussen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Bent u benieuwd wat De Jong Schildersbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact met ons op

Geheel vrijblijvend

 

Hoe vaak moet je de buitenkant van je huis schilderen?

Het bijhouden van van uw schilderwerk binnen en buiten is erg belangrijk. Belangrijk is altijd eerst om goed te kijken of de weersomstandigheden gunstig gezind zijn.

Wind, regen, zon kunnen bepalende factoren zijn voor het eindresultaat van het schilderwerk.

We raden u aan regelmatig te controleren of de buitenkant geen tekenen van slijtage of beschadiging hebben.

buitenkant huis laten schilderen

Vaak wordt het schilderwerk aan een woning uitgesteld. In het kader van “dat komt nog wel!” wordt er vaak gewacht tot het laatste moment. Deze beslissing kan verre gevolgen hebben. Het ontstaan van houtrot is een veel voorkomend probleem.

Voor een leek die geen verstand heeft van dit soort zaken is het ook erg moeilijk te bepalen wanneer nu het juiste moment is.

Een vuistregel die vaak wordt gebruikt is dat iedere 4 a 5 jaar de buitenkant van de woning een opknapbeurt kan gebruiken.

Bedenk wel dat dit echt een schatting is en de lengte van deze cyclus ook sterk afhankelijk is van van de ligging van de woning. (zon,zee, schaduw of in een bosgebied), kleur van de woning en de verfkwaliteit.

 

Uitstekende bescherming buitenschilderwerk

Voor een optimale bescherming is een grondig schilderproces nodig. Zeker wanneer het houtwerk betreft. Voorafgaand aan het Schilderen is het van belang om nauwkeurig te ontvetten, om vervolgens te schuren en schoon te maken.

De Jong Schildersbedrijf heeft aandacht voor alle stappen in het schilderproces. Op die manier zijn uw kozijnen, deuren en muren altijd optimaal beschermd. Buitenkant van uw huis schilderen? Dan bent u bij De Jong Schildersbedrijf aan het juiste adres.

Wij leveren schilderwerk van hoogwaardige kwaliteit zodat uw huis of pand weer straalt en optimaal beschermd is.

Benieuwd wat De Jong Schildersbedrijf voor u kan betekenen? Vraag dan geheel gratis een offerte aan.

 

Vraag gratis een offerte aan

Geheel vrijblijvend

 

Uw buitenmuur laten stucen door De Jong schildersbedrijf

Ook stucen is een precieze klus. Stucen is het aanbrengen van een dunne laag (normaal gesproken tussen 1 en 6 mm) gipsmortel.

Buitenmuur stucen

Stucen is vakwerk en wij zijn experts in vakwerk.

Bent u op zoek naar een stukadoor die zijn vak verstaat? Laat De Jong Schildersbedrijf dan uw buitenmuur stukadoren. Heeft u vragen? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Neem contact met ons op

Geheel vrijblijvend

Online marketing