banner_latex

Buitenkant huis schilderen

Buitenkant huis schilderenDenkt u erover om de buitenkant van uw huis te laten schilderen? Uw huis of pand moet er mooi uitzien. Fraai afgewerkte kozijnen, muren en buitenmeubilair zijn daarvoor van groot belang. Wellicht nog belangrijker echter is de bescherming van uw huis tegen bijvoorbeeld houtrot en weersomstandigheden. Als u de buitenkant van uw huis wilt schilderen is het daarom dan ook verstandig om met een specialist in zee te gaan. Zo weet u zeker dat uw huis of pand goed beschermd is. De Jong Schildersbedrijf is uw specialist als u de buitenkant van uw huis wilt schilderen. De Jong Schildersbedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn, centraal tussen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Bent u benieuwd wat De Jong Schildersbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact met ons op

Geheel vrijblijvend

 

Uitstekende bescherming

Voor een optimale bescherming is een grondig schilderproces nodig. Zeker wanneer het houtwerk betreft. Voorafgaand aan het Schilderen is het van belang om nauwkeurig te ontvetten, om vervolgens te schuren en schoon te maken. De Jong Schildersbedrijf heeft aandacht voor alle stappen in het schilderproces. Op die manier zijn uw kozijnen, deuren en muren altijd optimaal beschermd. Buitenkant van uw huis schilderen? Dan bent u bij De Jong Schildersbedrijf aan het juiste adres. Wij leveren schilderwerk van hoogwaardige kwaliteit zodat uw huis of pand weer straalt en optimaal beschermd is. Benieuwd wat De Jong Schildersbedrijf voor u kan betekenen? Vraag dan geheel gratis een offerte aan.

Vraag gratis een offerte aan

Geheel vrijblijvend

 

Laat De Jong schildersbedrijf uw Buitenmuur Stukadoren

Buitenmuur stukadorenOok stuken is een precieze klus. Stuken is het aanbrengen van een dunne laag (normaal gesproken tussen 1 en 6 mm) gipsmortel. Stuken is vakwerk en wij zijn experts in vakwerk. Bent u op zoek naar een stukadoor die zijn vak verstaat? Laat De Jong Schildersbedrijf dan uw buitenmuur stukadoren. Heeft u vragen? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Neem contact met ons op

Geheel vrijblijvend

Online marketing