De winterschilder van Zuid-Holland

Winterschilder van De jong Schilders bedrijf uit Alphen die winterschilder werkzaamheden verricht in de regio Zuid-holland Traditioneel laten veel meeste mensen hun woning in de zomer schilderen. Dit zorgt voor een topdrukte bij menig schilder. Dit geldt natuurlijk ook voor ons. wij hebben gemerkt dat in de wintermaanden het wat rustiger is op het gebied van schilderwerk. Om winterschilder werken te promoten hebben we een gunstiger tarief voor iedereen die zijn werkzaamheden in de periode november tot en met maart laat doen. Bij De Jong Schildersbedrijf uit Alphen aan den Rijn kunt u in de winterperiode extra voordelig uw schilderwerkzaamheden door de winterschilder laten uitvoeren.

De Jong Schildersbedrijf als winterschilder

Woont u in de regio Alphen aan den Rijn? Dan kunt u uw schilderwerk in de winter tegen een voordelig tarief laten uitvoeren met de nieuwe winterschilder optie! In de winter voeren wij namelijk al uw binnen- en buitenschilderwerk uit tegen het verlaagde 9% BTW tarief, mits uw huis twee jaar of ouder is!

Sterker nog: wij hebben een nog voordeliger aanbod voor u! Tussen 1 november en 24 maart krijgt u 5% korting op de totaalprijs voor uw binnen schilderwerk. Bovendien geldt het niet alleen voor schilderwerk, maar voor alle binnen werkzaamheden die De Jong Schildersbedrijf aanbiedt. Hieronder vallen onder meer het repareren van houtrot en het stucen van uw plafond of muren. kortom u heeft extra veel voordelen als u De Jong Schilders bedrijf inhuurt als Winterschilder.

Winterschilder ook voor binnenschilderwerk

Zoals eerder al is vermeld, is de korting het grootst als je in de winterperiode tussen 1 november en 24 maart binnen in huis schilderwerk laat verrichten. Schilderwerkzaamheden binnenshuis zijn namelijk niet afhankelijk van het weer, omdat het binnen is en de temperatuur en vocht geen invloed hebben op de werkzaamheden.

Het heeft bovendien veel voordelen om in de winter je interieur te laten schilderen; naast de korting brengt het als extra voordeel mee dat de woning in het voorjaar en de zomer weer helemaal vrij is. Dit geeft in de lente ook nog eens een extra goed gevoel!

Het enige nadeel dat er aan verbonden zit, is dat bij schilderwerkzaamheden waar verf gebruikt wordt, ook gelucht moet worden. Alhoewel er tegenwoordig steeds betere verf gebruikt wordt met steeds minder geur, is het toch een goed idee om de woning goed te luchten, ook voor uw gezondheid. Kortom er zijn niet alleen maar voordelen die een Winterschilder met zich mee brengt.   

Buitenschilderwerk in de winter

Als we naar de geschiedenis kijken focuste de traditionele winterschilder zich vooral op het verven van interieurs gezien het buiten koud, guur en nat is. Toch bieden steeds meer schilders, waaronder wijzelf, buitenschilderwerk aan in de winter, tegen het bovengenoemde voordelige BTW tarief van 9%.

Omdat er steeds modernere verven worden ontwikkeld, is buiten schilderen geen enkel probleem meer in de winter. Zo gebruiken we extra sneldrogende verf die ook geschikt is bij lage temperaturen. Alleen als het echt vriest, is het schilderen buiten de woning helaas niet mogelijk.

Schilderen door de winterschilder in Alphen aan de Rijn

Woont u toevallig in de omgeving van Alphen aan den Rijn en heeft u nog een klus die u op korte termijn in de winter wilt laten uitvoeren? Neem dan vooral snel contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Hoe sneller u bent, hoe flexibeler de agenda is bij De Jong Schildersbedrijf, want het huis laten schilderen in de winter wordt steeds populairder!

Bekijk ook onze andere technieken:

Contactgegevens

De Jong Schildersbedrijf

Schansenburg 5

2405 AW Alphen aan den Rijn

 

KvK: 27328022

Op de kaart

"De beste schilder van Alphen"