De winterschilder in Alphen aan den Rijn e.o

Binnenschilder winterTraditioneel laten de meeste mensen hun woning in de zomer schilderen, waardoor het dan topdrukte is voor menig schilder. Ook voor ons. In de winter is het juist andersom: dan is het over het algemeen een stuk rustiger. Om hier een betere balans in te krijgen hanteren een aantal schilders een gunstig tarief in de winter, of geeft men een korting. Ook wij doen dat. Bij De Jong Schilderbedrijf uit Alphen aan den Rijn kunt u in de winterperiode extra voordelig uw schilderswerkzaamheden laten uitvoeren.

De Jong Schildersbedrijf als winterschilder

Woont u in de regio Alphen aan den Rijn? Dan kunt u uw schilderwerk in de winter tegen een voordelig tarief laten uitvoeren! In de winter voeren wij uw binnen- en buitenschilderwerk uit tegen het verlaagde 9% BTW tarief, mits uw huis twee jaar of ouder is!

Sterker nog: wij hebben een nog voordeliger aanbod voor u! Tussen 1 november en 24 maart krijgt u 5% korting op de totaalprijs voor uw binnen schilderwerk. Bovendien geldt het niet alleen voor schilderwerk, maar voor alle binnen werkzaamheden die De Jong Schilderbedrijf aanbiedt. Hieronder vallen onder meer het repareren van houtrot en het stucen van uw plafond of muren.

Winterschilder voor binnenschilderwerk

Zoals de bovenstaande tekst al vermeld, is de korting het grootst als je in de winterperiode tussen 1 november en 24 maart binnen in huis schilderwerk laat verrichten. Schilderswerkzaamheden binnenshuis zijn namelijk niet afhankelijk van het weer, omdat het binnen is en de temperatuur en vocht geen invloed hebben op de werkzaamheden.

Het heeft bovendien veel voordelen om in de winter je interieur te laten schilderen; naast de korting brengt het als extra voordeel mee dat de woning in het voorjaar en de zomer weer helemaal vrij is. Dit geeft in de lente ook nog eens een extra goed gevoel!

Het enige nadeel dat er aan verbonden zit, is dat bij schilderswerkzaamheden waar verf gebruikt wordt, ook gelucht moet worden. Alhoewel er tegenwoordig steeds betere verf gebruikt wordt met steeds minder geur, is het toch een goed idee om de woning goed te luchten, ook voor uw gezondheid.

Buitenschilderwerk in de winter

Als we naar de geschiedenis kijken focuste de traditionele winterschilder zich vooral op het verven van interieurs gezien het buiten koud, guur en nat is. Toch bieden steeds meer schilders, waaronder wijzelf, buitenschilderwerk aan in de winter, tegen het bovengenoemde voordelige BTW tarief van 9%.

Omdat er steeds modernere verven worden ontwikkeld, is buiten schilderen geen enkel probleem meer in de winter. Zo gebruiken we extra snel drogende verf die ook geschikt is bij lage temperaturen. Alleen als het echt vriest, is het schilderen buiten de woning helaas niet mogelijk.

Schilder in de winter in regio Alphen aan den Rijn

Woont u toevallig in de omgeving van Alphen aan den Rijn en heeft u nog een klus die u deze winter wilt laten uitvoeren? Neem dan vooral contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Hoe sneller u bent, hoe flexibeler de agenda is bij De Jong Schilderbedrijf, want het huis laten schilderen in de winter wordt steeds populairder!

Bekijk ook onze andere technieken:

Contactgegevens

De Jong Schildersbedrijf

Schansenburg 5

2405 AW Alphen aan den Rijn

 

KvK: 27328022

Op de kaart

"De beste schilder van Alphen"