Timmerbedrijf Alphen aan den Rijn

 Zoekt u een timmerbedrijf in Alphen aan den Rijn? De Jong Schildersbedrijf levert naast ons schilderwerk ook hoogwaardig timmerwerk af. Het grootste voordeel om ook uw timmerwerk bij ons onder te brengen is dat u één vast aanspreekpunt heeft en de voortgang van de werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. 

Zo kunnen we het timmerwerk volledig naar uw wensen maken en vervolgens zelf de ‘finishing touches’ doen met ons professionele verf- en spuitwerk. Zo kunt u al uw timmer- en schilderwerk eenvoudig door een partij laten doen. Dat is minder regelen en meer gedaan krijgen. 

Geïnteresseerd in de totaaloplossing die De Jong Schildersbedrijf te bieden heeft? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak

timmerbedrijf alphen aan den rijn

Duurzaam timmerwerk | Timmerbedrijf Alphen aan den Rijn

De Jong Schildersbedrijf werkt uitsluitend met leveranciers van hoogwaardige materialen. Hiermee garanderen we de duurzaamheid van het timmerwerk. De timmerwerkzaamheden kunnen tegen een scherp tarief worden geleverd. Er wordt uitsluitend gewerkt met duurzame materialen en FSC gekeurd hout.

Vraag kosteloos een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Bekijk ook onze andere technieken:

Contactgegevens

De Jong Schildersbedrijf

Schansenburg 5

2405 AW Alphen aan den Rijn

 

KvK: 27328022

Op de kaart

"De beste schilder van Alphen"