Stukadoor Alphen aan den Rijn

De Jong Schildersbedrijf is uw stukadoor in Alphen aan den Rijn. U kunt bij ons terecht voor divers stucwerk in Alphen aan den Rijn die wij altijd secuur uitvoeren. Laat uw plafond en muren door ons verven of huur ons in om uw plafond te bepleisteren.

Als u een stukadoor in Alphen aan den Rijn zoekt, bent u bij De Jong Schildersbedrijf aan het juiste adres.

Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden en bent u benieuwd hoe onze vakmannen uw wensen kunnen realiseren? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel de stukadoor Alphen aan den Rijn.

Stukadoor met Keurmerk voor duurzaam bouwen

Wij werken met de meest milieuvriendelijke producten voor de bouw of interieur sector. Wij zijn in het bezit van het DUBO keurmerk  voor duurzaam bouwen. Dit keurmerk is aangetoond aan de hand van een milieukundige levenscyclus analyse die is gemaakt door het NIBE (Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie).

Dit wordt ook wel het kennisinstituut voor duurzaam bouwen genoemd. De producten die door ons worden gebruikt behoren hiermee tot de bovenkant van de markt op het gebied van duurzaamheid. 

Het inhuren van een stukadoor: Kies voor vakmanschap

Wanneer u gaat verhuizen en u wilt dat u woning er weer een aantal jaar tegen aankan is het verstandig uw plafond te laten bepleisteren. Hierna kunt u het plafond laten verven zodat alles weer strak is en in de stijl die u wenst. Om dit werk goed uit te voeren kunt u het beste een stukadoor in Alphen aan den Rijn inhuren bij De Jong Schildersbedrijf.

De Jong Schildersbedrijf levert altijd professioneel werk. Met de techniek die bij het stuken wordt gebruikt zorgen wij ervoor dat uw wanden en plafonds weer mooi vlak en strak worden. Het is natuurlijk belangrijk om goed voorwerk te doen.

Zo is het verstandig eerst uw plafond te laten bepleisteren. Uw plafond laten bepleisteren laat u over aan de vakmannen van De Jong Schildersbedrijf.

Bij ons staat persoonlijk advies centraal. Wanneer u vragen heeft kunt u ons dus altijd bellen of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Uw stukadoor Alphen aan den Rijn inhuren gaat gemakkelijk en snel op onze website.

Over De Jong Schildersbedrijf

Centraal gelegen tussen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag voert De Jong Schildersbedrijf haar werkzaamheden uit vanuit Alphen aan den Rijn.

Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van ons werk.

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden en hoe wij u kunnen helpen?

Bekijk ook onze andere technieken:

Contactgegevens

De Jong Schildersbedrijf

Schansenburg 5

2405 AW Alphen aan den Rijn

 

KvK: 27328022

Op de kaart

"De beste schilder van Alphen"