Schilders Alphen aan den Rijn

Direct offerte aanvragen?

Vraag snel en gemakkelijk een offerte aan via ons online formulier. Ons team reageert snel met een persoonlijke prijsopgave op maat.

Wij staan bekend om onze snelle en nauwkeurige service, zonder ingewikkelde procedures. Stuur uw offerteverzoek nu in en ontdek onze uitstekende service.

Wie schilders in Alphen aan den Rijn zoekt zit bij De Jong Schildersbedrijf goed voor all-round schilderklussen. Van schilderwerk voor binnen en buiten tot stucwerk en zelfs timmerwerk. De Jong Schildersbedrijf is dus niet alleen voor het sauswerk maar is inzetbaar voor een totaaloplossing. Wat voor onderhoud u ook zoekt,

bij ons kunt u terecht voor vakmanschap en professionaliteit!

Over het algemeen wordt een schilder alleen aan schilderwerk gekoppeld. Onze diensten breiden zich uit naar onderhoudsklussen als glasvliesbehangen, stucwerk, houtrotreparatie en timmerwerk. Daarnaast adviseren wij vaak bij nieuwbouwprojecten of voor restauratie. Heeft u zelf advies nodig voor uw woning, kantoor of ander complex? Neem dan direct contact met ons op! Als een van de meest veelzijdige schilders uit Alphen aan den Rijn staan wij graag voor u klaar.

Professioneel schilderwerk voor particulieren en ondernemingen

Wij zijn een van de weinige schilders in Alphen aan den Rijn die niet alleen diensten verricht aan particulieren maar ook aan ondernemingen als bedrijven en huisverenigingen. Wij weten als geen ander waar huisverenigingen mee te maken krijgen wat betreft onderhoudsregels en dergelijke. Wij kunnen uw opdracht omzetten in een totaaladvies met verwachten projectduur en uiteraard overzichtelijk kostenplaatje. Voor vastgoedonderhoud zijn wij uw partner!

Het is te allen tijde belangrijk dat uw huis of gebouw wordt geschilderd met uiterste precisie en van de beste materialen. Met goed schilderwerk voorkomt u een pauper uitstraling maar ook houtrot. Dit kost uiteraard veel tijd en het afraffelen van schilderwerk kan dan ook meer kwaad doen dan goed. Uiteraard is onderhoud nodig als u uw aangebrachte schilderwerk goed wilt houden. Wij hebben hiervoor onderhoudscontracten opgesteld. Zo hoeft u zich niet druk te maken over uw schilderwerk. Wij weten wanneer uw schilderwerk toe is aan onderhoud en nemen zo uw zorgen weg.

De Jong Schildersbedrijf is een van de bekendste schilders uit Alphen aan den Rijn. Wij staan klaar voor al uw sauswerk maar ook voor onderhoudsklussen als stucwerk en houtrotreparatie. Bij ons bent u verzekerd van professionaliteit en vakmanschap. Niet alleen zijn wij een van de beste schilders uit Alphen aan de Rijn maar opereren wij ook buiten deze regio. Wij heten u graag van harte welkom!

Vraag kosteloos een offerte aan

of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken