Over De Jong schildersbedrijf

Emiel de Jong begon op zijn 20ste als schilder. Na het volgen van diverse praktijkopleidingen richtte hij De Jong Schildersbedrijf op. Het schildersbedrijf is actief in de regio Alphen aan den Rijn: centraal tussen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Wij verrichten schilderswerkzaamheden voor zowel particuliere en zakelijke opdrachtgevers als kleinere en grotere verenigingen van eigenaren (VvE’s).

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan werkzaamheden: van eenvoudige schildersklussen tot grote restauratievraagstukken, van een woonkamer tot een compleet appartementencomplex. Wat u moet weten over De Jong Schildersbedrijf: Wij zijn een dynamisch bedrijf dat resultaatgericht met u samenwerkt. Op deze wijze wordt u te allen tijde als klant volledig ontzorgd en krijgt u de service en kwaliteit die u van ons mag verwachten. Op deze website kunt u kennismaken met onze werkwijze.

Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact, aarzel dan niet om ons te bellen via 06-41113606 of stuur een e-mail. Wij horen graag van u.

Airless latex spuiten

Dankzij de airless spuit kan de latex onder hoge druk op de ondergrond worden aangebracht. Het resultaat van latex spuiten is glad en zonder ook maar ergens een streep of spoor. Als perfectie voor u zichtbaar moet zijn in de kleinste details, verkiest u de airless spuit boven de kwasten en rollers.

Voordat met latex spuiten kan worden begonnen, moeten alle oppervlakten die niet worden bewerkt, grondig worden afgeplakt. Houd hier rekening mee als u kiest voor latexspuiten, deze werkzaamheden worden natuurlijk ook door De Jong Schildersbedrijf uitgevoerd. Eventuele sierlijsten kunnen uiteraard direct worden gespoten in dezelfde of een contrasterende kleur.

Vraag kosteloos een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Bekijk ook onze andere technieken:

Contactgegevens

De Jong Schildersbedrijf

Schansenburg 5

2405 AW Alphen aan den Rijn

 

KvK: 27328022

Op de kaart

"De beste schilder van Alphen"