Klusbedrijf Alphen aan den Rijn

Bent u opzoek naar een Klusbedrijf in Alphen aan den Rijn en omgeving? Waarbij u zeker weet dat u in goede en betrouwbare handen bent. De jong schildersbedrijf verzorgt al uw kluswerk binnen en buitenshuis. Bent u woonachtig in de regio Alphen aan den Rijn en op zoek naar een betrouwbaar klusbedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

De Jong Schildersbedrijf is tegenwoordig zoveel meer als alleen een schildersbedrijf. Zo doen wij ook veel stukadoor werk en werken wij bepaalde ruimtes netjes af.  Zo is het ook van groot belang om je hout goed in de gaten te houden zodat het langdurig meegaat. 

Vraag kosteloos een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

klusbedrijf alphen aan den rijn

Schilderen | Klusbedrijf Alphen aan den Rijn

Daarnaast valt het schilderen natuurlijk ook onder het kopje klusjes. Zo kunnen wij voor al uw schilderwerk paraat staan en zorgen wij ervoor dat u geen zorgen meer heeft over de muren die nog geschilderd moeten worden. Wij kunnen voor u de binnenmuren zowel als de buitenmuren schilderen en netjes afwerken.

Wilt u meer weten of de mogelijkheden samen bespreken, aarzel dan niet om ons te bellen via 06-41113606. Wij kijken ernaar uit om met u samen te mogen werken.

Vraag kosteloos een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Bekijk ook onze andere technieken:

Contactgegevens

De Jong Schildersbedrijf

Schansenburg 5

2405 AW Alphen aan den Rijn

 

KvK: 27328022

Op de kaart

"De beste schilder van Alphen"