banner_latex

Huis schilderen buitenkant

Huis schilderen buitenkantHet is inmiddels weer een tijdje geleden dat u de buitenkant van uw huis hebt geschilderd. De verf begint te bladderen, wordt dof, of u bent simpelweg toe aan een andere kleur. Wat uw reden ook is, als u uw huis wil schilderen aan de buitenkant is het van belang om met een expert in zee te gaan. Slecht schilderwerk kan op termijn een hoop ellende geven, zoals houtrot of snel bladderende verf waardoor u op korte termijn helemaal opnieuw kunt beginnen. De Jong Schildersbedrijf helpt u graag uw huis te schilderen aan de buitenkant.  Met de expertise van De Jong Schildersbedrijf bent u verzekerd van schilderwerk van hoge kwaliteit. Neemt u vooral een kijkje in ons portfolio om te zien wat schilderwerk van De Jong Schildersbedrijf inhoudt. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat De Jong Schildersbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Vraag een gratis offerte aan

 

Buitenboel schilderen

Niet alleen voor particulieren is De Jong Schildersbedrijf de expert voor het schilderen van de buitenboel. Hebt u een bedrijfspand of een appartementencomplex dat wel wat schilderwerk kan gebruiken? Ook dan is De Jong Schildersbedrijf de expert. Neemt u een kijkje op onze website om De Jong Schildersbedrijf te leren kennen. Wilt u de buitenboel schilderen en bent u benieuwd naar wat De Jong Schildersbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Vraag een gratis offerte aan

 

De Jong Schildersbedrijf

Buitenboel schilderenDe Jong Schildersbedrijf is opgericht door Emiel de Jong, die op 20 jarige leeftijd is begonnen als schilder. De Jong Schildersbedrijf is actief in de regio tussen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en is gevestigd in Alphen aan den Rijn. De Jong Schildersbedrijf werkt zowel particulier als zakelijk. U kunt voor breed scala aan werkzaamheden terecht bij De Jong Schildersbedrijf. Naast uw huis schilderen aan de buitenkant, kunnen wij u ook van dienst zijn voor woonkamers, restauratievraagstukken, stucwerk of complete appartementencomplexen. Benieuwd wat de Jong Schildersbedrijf voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Stel al uw vragen

Wij zijn u graag van dienst

Online marketing