slider10

Goed buitenschilderwerk bespaart kosten op termijn!

Buitenboel schilderenNatuurlijk dient schilderwerk aan de buitenzijde ter verfraaiing van panden en muurafwerking. Maar de functie van bescherming tegen de elementen is van veel groter belang. Goed schilderwerk beschermt uw hout voor houtrot, maar ook andere materialen worden beschermd door goed schilderwerk.

Met het Nederlandse klimaat is serieuze aandacht voor schilderwerk aan de buitenzijde benodigd. Het weer is zeer wisselvallig en de temperatuur kan sterk variëren van dag tot dag. Daarnaast kan ook de regen een negatieve invloed hebben op het buitenschilderwerk. Met name het schilderen van kozijnen, het houtwerk en gevels zijn van levensbehang.

Door goed buitenschilderwerk toe te passen op het houtwerk zal er veel minder tot geen kans zijn op houtrot en wordt de levensduur van uw kozijnen en ander houtwerk aanzienlijk verlengd. Dit bespaart op termijn een hoop geld aan nieuwe (deur)kozijnen en buitendeuren. Het vervangen is veel duurder dan het onderhouden.

De Jong Schilderbedrijf staat garant voor kwaliteit en goed materiaal. Wij maken gebruik van verf voor professionals en werken zeer netjes en schoon. Wij voorzien uw woning weer van een nieuwe verflaag waardoor uw huis een echte transformatie ondergaat. De kleuren die wij gebruiken kunt u natuurlijk zelf bepalen.

Vraag offerte aan      Neem contact op

Voor buitenschilderwerk bent u aan het juiste adres

Bent u op zoek naar een betaalbare en professionele schilder dan kunnen wij u zeker helpen, neem contact op met ons per telefoon of vraag direct een offerte aan. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor binnenschilderwerk, houtrot reparatie en timmerwerk.

Tijdig contact met uw buitenschilder voor de muurafwerking is noodzakelijk om de buitenschilderwerken in topconditie te behouden. Naast periodiek onderhoud is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten bij De Jong Schildersbedrijf. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het onderhoud aan en muurafwerking van uw buitenschilderwerken.

Vraag offerte aan      Neem contact op

Bekijk ook onze andere technieken:

Sauswerk
Latex spuiten
Binnenschilderwerk
Glasvliesbehang
Stuc en sierpleister
Houtrot reparatie
Timmerwerk

Online marketing