Binnenschilderwerk maakt uw huis af

binnenschilderwerkUw interieur is niet compleet zonder het werk van de binnenschilder. Goed binnenschilderwerk en muurafwerking is een lust voor het oog en beschermt daarnaast ook het houtwerk.

Wilt u uw binnenschilderwerk laten uitvoeren door een professionele binnenschilder dan bent u bij De Jong Schilderbedrijf op de juiste plek. Wij nemen u alle zorg uit handen, snel en goed geregeld.

Daarnaast werken wij schoon en netjes en ruimen na afloop onze spullen op.

Wij gebruiken materialen geschikt voor professionals en maken gebruik van de beste technieken. Naast schilderwerk kunnen wij ook voor u: behangen, houtrot repareren, stukadoren en sauzen.

Kortom, uw schilderwerk en alle bijkomende zaken geregeld tot in de puntjes! U kunt van ons op aan voor onder andere:

  • Kozijnen schilderen
  • Deuren schilderen
  • Behangen van muren
  • Herstellen van houtrot en beschadigingen
  • Stukadoren en sierpleister

Na hoe veel jaar moet het binnenschilderwerk vervangen worden?

Klanten vragen ons soms om een indicatie te geven over hoe lang het binnenschilderwerk mee gaat. Het antwoord hierop is echter niet makkelijk, het hangt van veel aspecten af. Het korte antwoord is: Het moet opnieuw gedaan worden als het nodig is.

Dat is echter niet een antwoord waar veel mensen iets mee kunnen, het is ongeveer om de 10 jaar dat het binnenschilderwerk een opfrisbeurt kan gebruiken.

Het hangt echter sterk af van de gebruikte verf, beschadigingen en verkleuringen. Wanneer er netjes wordt omgegaan met het schilderwerk kan het veel langer mee gaan dan 10 jaar.

Profiteer van extra korting in de wintermaanden

De Jong Schildersbedrijf biedt u een korting van 5% op de totaalprijs indien u het binnenschilderwerk tussen 1 november en 21 maart laat uitvoeren. Niet alleen het schilderwerk valt hieronder, maar ook het repareren van houtrot en stukadoren.

Indien uw huis twee jaar of ouder is, kunnen wij onze schilderwerkzaamheden verrichten tegen het verlaagde 6% BTW tarief, zo kunt u gebruik maken van dubbele korting!

Bekijk ook onze andere technieken:

Contactgegevens

De Jong Schildersbedrijf

Schansenburg 5

2405 AW Alphen aan den Rijn

 

KvK: 27328022

Op de kaart

"De beste schilder van Alphen"